Category: Oferte

11/06/2018

Ai o problema stomatologica pentru care ti s-a recomandat implantul dentar, insa ai gasit atat de multe informatii si branduri care produc implanturi inca te simti derutat si nu poti lua o decizie? Iata ce trebuie sa stii pentru a lua cea mai buna decizie care te va ajuta sa-ti recapeti dantura si increderea in imaginea ta! Care sunt avantajele implantului dentar:

  1. Osteointegrarea/ acceptarea implantului de catre os si integrarea sa in anatomia pacientului conduce la o vindecare rapida si la rezistenta in timp a viitorului dinte. Rata de succes in ceea ce priveste osteointegrarea este, in general, de 98%, iar acest lucru depinde de arhitectura surubului (implantului) ales. Recomandarea specialistilor Dentica este ca alegerea implantului sa se faca impreuna cu medicul chirurg care iti poate face cea mai buna recomandare in functie de particularitatile cazului tau.
  2. Imbunatatirea estetica a fetei si a vorbirii sunt lucruri pe care pacientii edentati (carora le lipsesc 1 sau mai multi dinti) le remarca imediat dupa protezarea spatiului.
  3. Este durabil in timp datorita materialelor (in general titaniu) din care este facut. Astfel rezista la forte usiase care se produc in timp ce rupi cu dintii dintr-un aliment sau mesteci hrana. Performantele implantu

09/06/2018
All On 4-iulie

programari-dentica

Dinti intr-o zi cu sistemul de implanturi All On 4 si All On 6

Sistemele All on 4, All on 6, Fast&Fixed iti ofera sansa de a renunta la proteza dentara totala avand avanatajul unei estetici deosebite si a unei masticatii su functionalitati asemanatoare cu a dintilor naturali datorita unei punti fixe ancorate pe 4 sau 6 implanturi in functie de suportul osos. Echipa chirurgicala din cadrul clinicii Dentica condusa de Dr. Gabriel Cojocariu este specializata in manopere de implantologie orala si protetica dentara fixa pe implanturi.

Programeaza-te acum si obtine 10% discount la sistemele All on 4 si All on 6!

De ce sunt atat de deosebite aceste sisteme de implanturi? Pentru ca tratamentul complet este realizat in doar 24 de ore( inclusiv executarea extractiilor dentare, daca sunt necesare), inserarea implanturilor si ancorarea lucrarii protetice fixe provizorii. Manopera chirurgicala poate fi realizata sub sedare constient sub supravegherea unui medic anestezist la cererea pacientului. Implanturile de

Posted in Oferte by Dentica | Tags: , , , ,
08/06/2018

programari-dentica

Oferta aparat dentar metalic – 1600 lei/arcada

Aparatul dentar este solutia larg utilizata pentru a corecta defecte estetice sau functionale ale danturii. Fie ca sunt metalice sau din alte materiale, mobile sau fixe, vizibile sau 100% fizionomice, aparatele dentare se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si reprezinta un tratament ortodontic pe termen lung care necesita o perioada de acomodare.

Cum se desfasoara programarea la ortodont?

Medicul va stabili impreuna cu tine obiectivele tratamentului ortodontic, care este planul de tratament si cat de des va fi nevoie de consultatii periodice de reactivare. In cadrul consultatiei initiale, medicul ortodont va stabili, in functie de specificul danturii tale daca ai nevoie de detartraj, tratament pentru boala parodontala sau chiar extractii, in cazul corectarii muscaturii, de exemplu. Dispozitivele sunt alcatuite, printre altele, dintr-un arc care are rolul de exercita o anumita presiune la nivelul fiecarui dinte pentru a influenta miscarea acestuia catre pozitia corecta.

Ce facem diferit la Clinica Dentica?

  • Diagnosticul si planu

07/06/2018

programari-dentica

Aparat Dentar Safir cu 40% REDUCERE

Intr-o societate in care aspectul fizic este foarte important, calitatea si frumusetea sunt foarte importante. De aceea, astazi in lume aproximativ 30% dintre adulti poarta aparat dentar. Acesta este motivul pentru care la Clinica Dentica am adus cele mai noi tehnologii si materiale de ultima generatie folosite cu succes in Statele Unite ale Americii. Spre deosebire de aparatul metalic, cel de safir poarta marele avantaj al faptului ca este discret si nu jeneaza pacientul din punct de vedere social.

Ce facem diferit la Clinica Dentica?

  • Diagnosticul si planul de tratament este realizat cu ajutorul unui software specializat in ortodontie pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun rezultat!
  • Inainte de a incepe tratamentul medicul ortodont va realiza o predictie a rezultatului pentru ca tu sa poti vizualiza cum va arata zambetul tau la finalul tratamentului.
  • Utilizam aparate cu bracketi metalici fabricati in Statele Unite sau Germania ce nu contin nichel pentru a diminua riscul de producere de alergii.

Atentie! Aces

Posted in Oferte by Dentica | Tags: , ,
06/06/2018
oferta-profilaxie-dentica

programari-dentica Iti este teama de afectiuni stomatologice serioase, asa cum este boala parodontala care netratata duce aproape intotdeauna la pierderea dintilor naturali sau iti este frica de proceduri stomatologice complexe care survin in urma abceselor provocate de placa bacteriana? Pentru prevenirea acestor probleme stomatologice, medicii recomanda preventia printr-o rutina de ingrijire a danturii, care inseamna vizite frecvente la medicul dentist(o data la 6 luni sau chiar la 3 luni in cazul fumatorilor) si igienizari sau sedinte de detartraj regulate precum si mentinerea unor obiceiuri de igiena dentara acasa. In final, numai o dantura curata este o dantura sanatoasa! De aceea, echipa Dentica a pregatit pentru tine cel mai avantajos Pachet de Profilaxie, astfel incat tu sa iti poti mentine sanatatea orala cat mai mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de programare de mai jos. Iata ce contine Pachetul de Profilaxie Dentica in valoare de 250 de lei:

  1. Consultatie. Regula care spune trebuie sa masori de doua ori si sa tai o data este valabila

Posted in Oferte by Clinica Dentica | Tags: , ,
SUNA ACUM