Aparat dentar metalic

08/06/2018

programari-dentica

Oferta aparat dentar metalic – 1600 lei/arcada

Aparatul dentar este solutia larg utilizata pentru a corecta defecte estetice sau functionale ale danturii. Fie ca sunt metalice sau din alte materiale, mobile sau fixe, vizibile sau 100% fizionomice, aparatele dentare se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si reprezinta un tratament ortodontic pe termen lung care necesita o perioada de acomodare.

Cum se desfasoara programarea la ortodont?

Medicul va stabili impreuna cu tine obiectivele tratamentului ortodontic, care este planul de tratament si cat de des va fi nevoie de consultatii periodice de reactivare. In cadrul consultatiei initiale, medicul ortodont va stabili, in functie de specificul danturii tale daca ai nevoie de detartraj, tratament pentru boala parodontala sau chiar extractii, in cazul corectarii muscaturii, de exemplu. Dispozitivele sunt alcatuite, printre altele, dintr-un arc care are rolul de exercita o anumita presiune la nivelul fiecarui dinte pentru a influenta miscarea acestuia catre pozitia corecta.

Ce facem diferit la Clinica Dentica?

  • Diagnosticul si planul de tratament este realizat cu ajutorul unui software specializat in ortodontie pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun rezultat!
  • Inainte de a incepe tratamentul medicul ortodont va realiza o predictie a rezultatului pentru ca tu sa poti vizualiza cum va arata zambetul tau la finalul tratamentului.
  • Utilizam aparate cu bracketi metalici fabricati in Statele Unite sau Germania ce nu contin nichel pentru a diminua riscul de producere de alergii.

De ce sa te decizi sa porti aparat dentar?

Fie ca ai o problema estetica sau functionala, iata care sunt principalele probleme e care un aparat dentar le rezolva:

  • Un zambet de invidiat. Cu toate ca tratamentul se poate intinde pe o buna perioada de timp, iar pe parcursul tratamentului aparatul metalic este vizibil si poate da disconfort estetic, la finalul acesteia, pacientii vor beneficia de un zambet si un aspect placut, estetic, natural si sanatos. Efectul direct se va regasi la nivel psihologic pentru ca pacientii au mai multa incredere in ei si interactioneaza mai usor cu oamenii.
  • Digestie mai buna. In urma studiilor facute de specialisti s-a constatat ca defectele de muscatura afecteaza modalitatea de mestecare a alimentelor, fapt care poate sa afecteze digestia pacientilor. Odata cu purtarea aparatului dentar, muscatura se va corecta, iar digestia va fi mai buna
  • Muscatura corecta. Cel mai mare avantaj al urmarii unui tratament ortodontic, este ca la final, dantura va fi perfect aliniata, astfel ca se va putea efectua o muscatura corespunzatoare, prevenind pe aceasta cale mai multe posibile afectiuni.

Programeaza-te acum la o consultatie si afla daca ti se potriveste acest tip de tratament! Echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

programari-dentica


SUNA ACUM