Aparat dentar safir

07/06/2018

programari-dentica

Aparat Dentar Safir cu 40% REDUCERE

Intr-o societate in care aspectul fizic este foarte important, calitatea si frumusetea sunt foarte importante. De aceea, astazi in lume aproximativ 30% dintre adulti poarta aparat dentar. Acesta este motivul pentru care la Clinica Dentica am adus cele mai noi tehnologii si materiale de ultima generatie folosite cu succes in Statele Unite ale Americii.

Spre deosebire de aparatul metalic, cel de safir poarta marele avantaj al faptului ca este discret si nu jeneaza pacientul din punct de vedere social.

Ce facem diferit la Clinica Dentica?

  • Diagnosticul si planul de tratament este realizat cu ajutorul unui software specializat in ortodontie pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun rezultat!
  • Inainte de a incepe tratamentul medicul ortodont va realiza o predictie a rezultatului pentru ca tu sa poti vizualiza cum va arata zambetul tau la finalul tratamentului.
  • Utilizam aparate cu bracketi metalici fabricati in Statele Unite sau Germania ce nu contin nichel pentru a diminua riscul de producere de alergii.

Atentie! Acestea sunt regulile de aur atunci când porti aparat dentar:

  • Trebuie sa ai rabdare- tratamentul ortodontic poate dura între 6 luni si 2 ani, in functie de afectiunea ce trebuie corectata
  • Respecta indicatiile medicului. Igiena orala trebuie sa fie riguroasa, nu trebuie sa sari peste vizitele lunare la stomatolog si nu trebuie sa iesi din recomandarile medicului ortodont
  • Poarta aparatul de contentie dupa incheierea tratamentului cu aparat dentar! Daca refuzi sa faci acest lucru pe motiv ca tratamentul este oricum prea lung, risti sa pierzi rezultatele obtinute in urma tratamentului

Programeaza-te acum la o consultatie si afla daca ti se potriveste acest tip de tratament! Echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

programari-dentica


Posted in Oferte by Dentica | Tags: , ,
SUNA ACUM