Pachet Profilaxie

06/06/2018
oferta-profilaxie-dentica

programari-dentica

Iti este teama de afectiuni stomatologice serioase, asa cum este boala parodontala care netratata duce aproape intotdeauna la pierderea dintilor naturali sau iti este frica de proceduri stomatologice complexe care survin in urma abceselor provocate de placa bacteriana?

Pentru prevenirea acestor probleme stomatologice, medicii recomanda preventia printr-o rutina de ingrijire a danturii, care inseamna vizite frecvente la medicul dentist(o data la 6 luni sau chiar la 3 luni in cazul fumatorilor)  si igienizari sau sedinte de detartraj regulate precum si mentinerea unor obiceiuri de igiena dentara acasa. In final, numai o dantura curata este o dantura sanatoasa!

De aceea, echipa Dentica a pregatit pentru tine cel mai avantajos Pachet de Profilaxie, astfel incat tu sa iti poti mentine sanatatea orala cat mai mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de programare de mai jos.

Iata ce contine Pachetul de Profilaxie Dentica in valoare de 250 de lei:

  1. Consultatie. Regula care spune trebuie sa masori de doua ori si sa tai o data este valabila inclusiv in stomatologie, acesta fiind motivul pentru care indiferent de procedura pe care medicul o are de facut, examinarea pacientului si estimarea problemelor sunt esențiale.
  2. Plan de tratament. La Dentica specialistii nostri abordeaza fiecare pacient intr-o maniera personalizata, de aceea, planul de tratament este adaptat pacientului si explicat in detaliu pentru ca acesta sa inteleaga fiecare procedura in parte.
  3. Detartraj cu ultrasunete. Aceasta metoda este cea mai des utilizata deoarece, cu ajutorul vibratiilor puternice si in acelasi timp neperceptibile de catre pacient, ”sparge” tartrul subgingival si il impinge afara fara a supraincalzi sau leza pulpa dentara.
  4. Air-flow. Dispozitivul arunca chiar si in cele mai mici spatii interdentare, dar si pe suprafata dintelui, un jet de aer, apa si bicarbonat de sodiu pentru a curata biofilmul bacterian. Ari-flow-ul este utilizat cu succes chiar si pentru indepartarea patelor de pe dinti provocate de cafea, vin rosu, tutun, etc
  5. Periaj profesional. Aceasta procedura completeaza detartrajul care indeparteaza in profunzime placa bacteriana, lucru pe care pacientii nu il pot face singuri acasa printr-un periaj normal. Pe langa functia de curatare a dintelui, periutele de mici dimensiuni actionate electric de catre medicul dentist ”lustruiesc” dintele pentru a preveni formarea unui nou biofilm bacterian.

De ce este importanta profilaxia? 

  1. Sedintele de igienizare profilactice previn inflamatiile gingivale si aparitia cariilor
  2. In cazul in care fumezi (obicei care favorizeaza depunerea tartrului mai repede decat la persoanele nefumatoare) detartrajul este singura metoda care te ajuta sa iti mentii dintii curati si sanatosi
  3. In cazul in care te gandesti sa porti un aparat dentar, este nevoie de detartraj si periaj profesional inainte de fixarea aparatului, insa va fi nevoie ca pe toata tratamentului ortodontic sa acorzi o atentie speciala igienei dentare

Achizitioneaza acum Pachetul de Profilaxie Dentica si programeaza-te consultatia care iti va reda increderea in zambetul tau!

 

programari-dentica

 


Posted in Oferte by Clinica Dentica | Tags: , ,
SUNA ACUM